Politica de confidențialitate a Aplicației Știi să scrii

Ultima actualizare: 10 Aprilie 2019

Bine ați venit. Confidențialitatea datelor este foarte importantă pentru noi.

Știi să scrii (“Aplicația”) și Lotus Software Solutions SRL (“Compania”, “noi”) suntem atenți și dedicați protejării datelor cu caracter personal ale utilizatorilor noștri (“utilizatori”, “voi”, “tu”). În cele ce urmează, prin Politica de Confidențialitate, vom descrie cum luăm informațiile personale, cum le stocăm și folosim.

1. Despre Politica de confidențialitate

a.Politica de confidențialitate este validă pentru toate platformele pe care se găsește aplicația Știi să scrii

b.Politica de confidențialitate se referă exclusiv la cum noi salvăm și prelucrăm informațiile in cadrul, companii sau parteneri care au acces la aceste informații prin metode prin care nu suntem noi direct implicați. Orice link spre aceste site-uri, nu reprezintă afilierea noastră cu numele, persoanele sau companiile.

Prin folosirea Aplicației, ești de acord cu Politica de confidențialitate și cu procesarea datelor așa cum sunt descrise în politica de confidențialitate. În cazul în care nu ești de acord cu stocarea datelor, te rugăm să accesezi zona Setări și să debifezi Colectare statistici si rapoarte.

Pentru orice întrebări legate de politica de confidențialitate, te rugăm să ne contactezi la hello@lotusss.com. Dacă ai vreo nesiguranță legată de protecția datelor personale sau nu ți s-a răspuns la una dintre întrebări, te rugăm să ne contactezi pentru a rezolva problema.

2. Informații stocate

Compania adună informațiile după cum urmează a fi descris mai jos. Acestea sunt anonime si nu pot fi identificate cu persoana dumneavoastră. Scopul principal al colectării de informații este acela de a îmbunătăți serviciul, pentru a face studii de piață sau rapoarte pentru uz intern. Informațiile sunt stocate pe serverele Companiei. Informațiile pot fi stocate și pe servere sau echipamente în afara locației mai sus menționate, precum și în alte țări.

În detaliu, informațiile care pot fi stocate și procesate pot fi de tipul: a. Modelul telefonului

b.Sistemul de operare / versiunea acestuia

c.Durata unui joc

d.Timpul petrecut pe întrebare în timpul jocului

e.Tipul răspunsului (corect/greșit)

f.Interacțiunea cu diferite butoane din Aplicație

g.Nivelul jucat

h.Ecranele accesate

Aceste informații sunt folosite pentru a monitoriza, dezvolta și analiza folosirea Aplicației.